Våra tjänster

Först och främst

Innan vi kopplar in produktionsapparaten ställer vi några frågor. Vad ska kommuniceras? Till vem? Vad vill vi åstadkomma? Finns det ett mätbart mål? Eller ett hot?

När den processen är avslutad – det kan ta allt från en halvtimme till flera dagar – är det dags att med hjälp av kreativitet och erfarenhet välja rätt metoder och kanaler. Vi har valt att dela in våra tjänster utifrån våra sinnen:

Syn

Vi producerar text för alla ändamål. Webbtexter, nyhetstexter, reportage, debatt, analys, rapporter… Kort sagt allt som ett långt yrkesliv som kommunikatör och journalist har lett fram till.

Vi hjälper också våra kunder att bli hjältar genom att träna dem på att tala inför människor eller med journalister. John gjorde sin första medieträning för 20 år sedan och har sedan dess utvecklat konceptet till något unikt.

Faktum är att bra retorikträning omfattar flera sinnen – inte minst det sjätte.

Vår fotograf tar fantastiska bilder, som hjälper våra uppdragsgivare att skapa den rätta känslan kring sina varumärken.

Vi abetar också med video. Vi gör inte reklamfilm i traditionell mening, men gärna presentationsfilmer, instruktionsvideo  och profileringsfilmer.

Hörsel

Vår musiker och ljudtekniker producerar podcasts, jinglar, ljudmärken, profilmusik och annat som kan hjäpla till med varumärkesbyggandet. Vi arrangerar ochså klubbkvällar med livemusik och/eller DJs.

Smak och doft

Vi har goda kontakter i mat- och dryckesbranschen och kan arrangera spännande möten med allt från en enkel men spännande lunch till resor till vingårdar.

Känsel

Musik går inte bara in genom öronen. Den känns i hela kroppen. Titta här när den döva percussionisten Evelyn Glennie förklarar detta.

Det sjätte sinnet

Finns det? Javisst! Det är det sinne vi kallar det undermedvetna. Den där platsen där vi tolkar och bearbetar alla inkommande trafik från våra fem sinnen, utan att koppla in överjaget. Kommunicerar vi rätt till de fem sinnena så börjar det undermedvetna sjunga lovsånger. Det är det vi vill!

%d bloggare gillar detta: