We, the company

2016-08-07 20.08.46-2

Sitter och skriver om mig själv på hemsidan. Talar i tredje person, lite konungsligr sådär. John kan, John är, John vill… Känns lite konstigt men egentligen är det inte så konstigt.

Väcker minnet av när jag (John) i min ungdom sommarjobbade på en lokaltidning där sportchefen skrev under signaturen Albin. Han var också tränare för den lokala fotbollsklubben, då under sitt eget namn.Det hände inte sällan att Albin citerade tränaren i sina artiklar. Jag antar att de flesta visste om det, åtminstonde alla i stan som var det minsta forbollsintresserade. Men ingen tycktes bry sig om att Albin intervjuade sig själv. Det har jag åtminstone aldrig gjort.

Jag kanske kan bli min egen uppdragsgivare också? Fakturera mig själv och kanske skära emellan lite? Ska undersöka saken. Här är resultatet av mitt samtal med mig själv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s