We, the company

2016-08-07 20.08.46-2

Sitter och skriver om mig själv på hemsidan. Talar i tredje person, lite konungsligr sådär. John kan, John är, John vill… Känns lite konstigt men egentligen är det inte så konstigt.

Väcker minnet av när jag (John) i min ungdom sommarjobbade på en lokaltidning där sportchefen skrev under signaturen Albin. Han var också tränare för den lokala fotbollsklubben, då under sitt eget namn.Det hände inte sällan att Albin citerade tränaren i sina artiklar. Jag antar att de flesta visste om det, åtminstonde alla i stan som var det minsta forbollsintresserade. Men ingen tycktes bry sig om att Albin intervjuade sig själv. Det har jag åtminstone aldrig gjort.

Jag kanske kan bli min egen uppdragsgivare också? Fakturera mig själv och kanske skära emellan lite? Ska undersöka saken. Här är resultatet av mitt samtal med mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: