Thessaloniki med mamma

Thessaloniki

I dag är det min första riktiga arbetsdag på Myt & Verklighet. Jag sitter och skriver lite texter som snart ska iväg till Jonatan för korrekturläsning, sedan till kund. Några saker till är bokade och därutöver ska det ätas luncher, mailas och tjatas. Målet är att ha full snurr i lådan efter sommaren.

Det ska resas en hel del också. Tre resor till Grekaland är bokade. Alldeles nyss bokade jag en resa till Thessaloniki. Jag och min snart 85-åriga mamma ska tillbringa fyra dagar i stan. Dessutom tänker jag göra några reportage.

Jag tror att Thessaloniki är på gång. Stan har goda förutsättningar att bli nästa Barcelona. Historia, mat, dryck, nattliv, hav, läge. Glöm inte var ni läste det först!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s