Thessaloniki med mamma

Thessaloniki

I dag är det min första riktiga arbetsdag på Myt & Verklighet. Jag sitter och skriver lite texter som snart ska iväg till Jonatan för korrekturläsning, sedan till kund. Några saker till är bokade och därutöver ska det ätas luncher, mailas och tjatas. Målet är att ha full snurr i lådan efter sommaren.

Det ska resas en hel del också. Tre resor till Grekaland är bokade. Alldeles nyss bokade jag en resa till Thessaloniki. Jag och min snart 85-åriga mamma ska tillbringa fyra dagar i stan. Dessutom tänker jag göra några reportage.

Jag tror att Thessaloniki är på gång. Stan har goda förutsättningar att bli nästa Barcelona. Historia, mat, dryck, nattliv, hav, läge. Glöm inte var ni läste det först!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: