I dag och i morgon börjar ett nytt liv!

mars-09

Jag kommer alltid att minnas vad jag gjorde 9 mars 2017. Hur jag klev ut från Narva, som varit min arbetsplats sedan jag och Henrik Kolga fem år tidigare sålde vårt företag Medial Kommunikation till Narva.

Från Narva promenerade jag till Nostimo, där jag drack en frappé (sketo me galla) och språkade en stund med Eva från Thessaloniki. Tog sedan tunnelbanan till Fridhemsplan och mötte Jonatan. Vi promenerade i snöslasket till Tennstopet, där vi intog en bättre lunch. SOS för mig, Toast Skagen för jonatan. Varsin fyra av Tennstopets eget brännvin, nedskjölt med Brooklyn Lager.

Vafalls? Öl och snaps till lunchen på en torsdag?

Ja, vi tyckte att det behövde firas. Att vi nu skulle sätta fart på familjeföretaget Myt & Verklighet. At vi redan hade fått våra första kunder. Att John, 56, skulle bli arbetskamrat med sin son Jonatan, 21. Att framtiden såg så spännande ut.

När detta skrivs är vi bara drygt halvvägs igenom 9 mars 2017. Det finns fortfarande offerter att skriva, mail att skicka, samtal att ringa.

När allt detta är gjort blir det middag på The Burgundy med Louise, den tredje delägaren i Myt & Verklighet.

Jag ska snart berätta mer om vad vi ska ägna oss åt i Myt & Verklighet. Stay tuned!

I morgon börjar livet! Eller börjar om kanske. För från och med i dag börjar livet varje dag!

John

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s